K u n n a n t a m i n e n t a r k i n t a m i n e n t a r k i t t a m i n e n t a r k i n t a m i s t a

Tietosuojakäytäntö

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojelemaan sitä noudattamalla tätä tietosuojakäytäntöä ("käytäntö"). Tässä käytännössämme kuvataan, minkä tyyppisiä tietoja voimme kerätä sinulta tai joita voit antaa ("Henkilötiedot") seuraavassa osoitteessa comparebuzz.net verkkosivusto ("Verkkosivusto" tai "Palvelu") ja kaikki siihen liittyvät tuotteet ja palvelut (yhdessä "Palvelut") sekä käytäntömme, joilla keräämme, käytämme, ylläpidämme, suojaamme ja luovutamme kyseisiä henkilötietoja. Siinä kuvataan myös käytettävissäsi olevat valintamahdollisuudet, jotka koskevat henkilökohtaisten tietojesi käyttöä ja sitä, miten voit käyttää ja päivittää niitä.

Tämä käytäntö on oikeudellisesti sitova sopimus sinun ("Käyttäjä", "sinä" tai "sinun") ja tämän verkkosivuston ylläpitäjän ("Operaattori", "me", "meitä" tai "meidän") välillä. Jos teet tämän sopimuksen yrityksen tai muun oikeushenkilön puolesta, vakuutat, että sinulla on valtuudet sitoa kyseinen oikeushenkilö tähän sopimukseen, jolloin termit "Käyttäjä", "sinä" tai "teidän" viittaavat kyseiseen oikeushenkilöön. Jos sinulla ei ole tällaisia valtuuksia tai jos et hyväksy tämän sopimuksen ehtoja, et saa hyväksyä tätä sopimusta etkä saa käyttää verkkosivustoa ja palveluja. Käyttämällä Verkkosivustoa ja Palveluita vahvistat, että olet lukenut ja ymmärtänyt tämän Sopimuksen ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Tätä käytäntöä ei sovelleta sellaisten yritysten käytäntöihin, joita emme omista tai hallitse, tai sellaisten henkilöiden käytäntöihin, joita emme työllistä tai johda.

Sisällysluettelo


Kun avaat verkkosivuston, palvelimemme tallentavat automaattisesti tietoja, jotka selaimesi lähettää. Näihin tietoihin voi sisältyä tietoja, kuten laitteesi IP-osoite, selaimen tyyppi ja versio, käyttöjärjestelmän tyyppi ja versio, kieliasetukset tai verkkosivu, jolla vierailit ennen kuin tulit verkkosivustolle ja palveluihin, verkkosivuston ja palveluiden sivut, joilla vierailet, kyseisillä sivuilla vietetty aika, verkkosivustolla etsimäsi tiedot, käyttöajat ja -päivämäärät sekä muita tilastoja.

Automaattisesti kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan mahdollisten väärinkäytöstapausten tunnistamiseen sekä verkkosivuston ja palveluiden käyttöä ja liikennettä koskevien tilastotietojen laatimiseen. Näitä tilastotietoja ei muutoin yhdistetä siten, että niistä voitaisiin tunnistaa yksittäisiä järjestelmän käyttäjiä.

Henkilötietojen kerääminen

Voit käyttää verkkosivustoa ja palveluita kertomatta meille, kuka olet, tai paljastamatta tietoja, joiden perusteella sinut voitaisiin tunnistaa tietyksi, tunnistettavaksi yksilöksi. Jos kuitenkin haluat käyttää joitakin verkkosivuston tarjoamia ominaisuuksia, sinua saatetaan pyytää antamaan tiettyjä henkilökohtaisia tietoja (esimerkiksi nimesi ja sähköpostiosoitteesi).

Vastaanotamme ja tallennamme kaikki tiedot, jotka tietoisesti annat meille, kun luot tilin, julkaiset sisältöä tai täytät lomakkeita verkkosivustolla. Tarvittaessa nämä tiedot voivat sisältää seuraavat tiedot:

  • Tilin tiedot (kuten käyttäjänimi, yksilöllinen käyttäjätunnus, salasana jne.).
  • Yhteystiedot (kuten sähköpostiosoite, puhelinnumero jne.)
  • Henkilökohtaiset perustiedot (kuten nimi, asuinmaa jne.).
  • arkaluonteiset henkilötiedot (kuten etninen alkuperä, uskonnollinen vakaumus, mielenterveys jne.)
  • Laitteesi maantieteelliset sijaintitiedot (kuten leveys- ja pituusasteet).
  • tietoja muista henkilöistä (kuten perheenjäsenistäsi, ystävistäsi jne.).
  • Kaikki muu materiaali, jonka lähetät meille vapaaehtoisesti (kuten artikkelit, kuvat, palaute jne.).


Voit halutessasi olla antamatta meille henkilökohtaisia tietojasi, mutta tällöin et ehkä pysty hyödyntämään joitakin verkkosivuston ominaisuuksia. Käyttäjät, jotka ovat epävarmoja siitä, mitkä tiedot ovat pakollisia, voivat ottaa meihin yhteyttä.

Lasten yksityisyys

Emme tietoisesti kerää henkilötietoja alle 18-vuotiailta lapsilta. Jos olet alle 18-vuotias, älä lähetä mitään henkilökohtaisia tietoja verkkosivuston ja palveluiden kautta. Jos sinulla on syytä uskoa, että alle 18-vuotias lapsi on antanut meille henkilötietoja verkkosivuston ja palveluiden kautta, ota meihin yhteyttä ja pyydä meitä poistamaan kyseisen lapsen henkilötiedot palveluistamme.

Kannustamme vanhempia ja laillisia huoltajia valvomaan lastensa Internetin käyttöä ja auttamaan tämän käytännön noudattamisessa opastamalla lapsiaan olemaan luovuttamatta henkilökohtaisia tietoja Verkkosivuston ja Palveluiden kautta ilman heidän lupaansa. Pyydämme myös kaikkia vanhempia ja laillisia huoltajia, jotka valvovat lasten hoitoa, ryhtymään tarvittaviin varotoimiin varmistaakseen, että heidän lapsiaan ohjeistetaan olemaan luovuttamatta henkilökohtaisia tietoja verkossa ilman heidän lupaansa.

Kerättyjen tietojen käyttö ja käsittely

Toimimme rekisterinpitäjänä ja henkilötietojen käsittelijänä käsitellessämme henkilötietoja, paitsi jos olemme tehneet kanssasi tietojenkäsittelysopimuksen, jolloin sinä olet rekisterinpitäjä ja me olemme tietojen käsittelijä.

Tehtävämme voi myös vaihdella sen mukaan, millaisessa tilanteessa henkilötietoja käsitellään. Toimimme rekisterinpitäjän ominaisuudessa, kun pyydämme sinua toimittamaan henkilötietojasi, jotka ovat välttämättömiä, jotta voit käyttää verkkosivustoa ja palveluita. Tällaisissa tapauksissa olemme rekisterinpitäjä, koska me määrittelemme henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.

Toimimme tietojen käsittelijän ominaisuudessa tilanteissa, joissa lähetät henkilötietoja verkkosivuston ja palveluiden kautta. Emme omista, hallitse tai tee päätöksiä lähetetyistä henkilötiedoista, ja tällaisia henkilötietoja käsitellään vain sinun ohjeidesi mukaisesti. Tällaisissa tapauksissa Henkilötietoja antava Käyttäjä toimii rekisterinpitäjänä.

Jotta voimme tarjota verkkosivuston ja palvelut sinulle tai täyttääksemme lakisääteisen velvoitteen, meidän on ehkä kerättävä ja käytettävä tiettyjä henkilötietoja. Jos et anna pyytämiämme tietoja, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle pyydettyjä tuotteita tai palveluja. Kaikkia sinusta keräämiämme tietoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

  • Käyttäjätilien luominen ja hallinta
  • Hallinnollisten tietojen lähettäminen
  • Lähetä tuote- ja palvelupäivityksiä
  • Vastaa tiedusteluihin ja tarjoa tukea
  • Pyydä käyttäjäpalautetta
  • Parantaa käyttäjäkokemusta
  • Ehtojen ja toimintaperiaatteiden noudattaminen
  • Suojaa väärinkäytöksiltä ja haitallisilta käyttäjiltä
  • Vastaa oikeudellisiin pyyntöihin ja ehkäise vahinkoa
  • Verkkosivuston ja palveluiden ylläpito ja käyttö


Henkilötietojesi käsittely riippuu siitä, miten olet vuorovaikutuksessa verkkosivuston ja palveluiden kanssa, missä päin maailmaa olet ja jos jokin seuraavista on voimassa: (i) olet antanut suostumuksesi yhteen tai useampaan erityiseen tarkoitukseen; (ii) tietojen antaminen on tarpeen kanssasi tehdyn sopimuksen ja/tai sen sopimuksen tekemistä edeltävien velvoitteiden täyttämiseksi; (iii) käsittely on tarpeen sinua koskevan oikeudellisen velvoitteen noudattamiseksi; (iv) käsittely liittyy tehtävään, joka suoritetaan yleisen edun vuoksi tai meille annetun julkisen vallan käyttämiseksi; (v) käsittely on tarpeen meidän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen vuoksi. Voimme myös yhdistää tai koota yhteen joitakin henkilötietojasi palvellaksemme sinua paremmin ja parantaaksemme ja päivittääksemme verkkosivustoamme ja palveluitamme.

Huomaa, että joidenkin lainsäädäntöjen mukaan meillä voi olla oikeus käsitellä tietoja siihen asti, kunnes vastustat käsittelyä kieltäytymällä siitä, ilman että meidän tarvitsee vedota suostumukseen tai muuhun oikeusperustaan. Joka tapauksessa selvitämme mielellämme, mitä erityistä oikeusperustaa käsittelyyn sovelletaan ja erityisesti, onko henkilötietojen toimittaminen lakisääteinen tai sopimusperusteinen vaatimus tai sopimuksen tekemiseen tarvittava vaatimus.

Tietojen hallinta

Voit poistaa tietyt sinusta hallussamme olevat henkilötiedot. Henkilötiedot, jotka voit poistaa, voivat muuttua verkkosivuston ja palveluiden muuttuessa. Kun poistat Henkilötietoja, voimme kuitenkin säilyttää kopion muuttamattomista Henkilötiedoista arkistossamme niin kauan kuin se on tarpeen velvoitteidemme täyttämiseksi tytäryhtiöitä ja yhteistyökumppaneita kohtaan sekä jäljempänä kuvattuja tarkoituksia varten. Jos haluat poistaa henkilökohtaiset tietosi tai poistaa tilisi pysyvästi, voit tehdä sen tilisi asetussivulla verkkosivustolla.

Tietojen luovuttaminen

Riippuen pyydetyistä palveluista tai tarpeen mukaan minkä tahansa tapahtuman loppuunsaattamiseksi tai pyytämäsi palvelun tarjoamiseksi saatamme jakaa tietojasi tytäryhtiöidemme, sopimusyritysten ja palveluntarjoajien (yhdessä "palveluntarjoajat") kanssa, joihin luotamme auttaaksemme sinua verkkosivuston ja palveluiden toiminnassa ja joiden tietosuojakäytännöt ovat yhteneväiset meidän tietosuojakäytäntöjemme kanssa tai jotka suostuvat noudattamaan käytäntöjämme henkilökohtaisten tietojen osalta. Emme jaa mitään tietoja riippumattomien kolmansien osapuolten kanssa.

Palveluntarjoajilla ei ole valtuuksia käyttää tai luovuttaa tietojasi muuten kuin silloin, kun se on tarpeen palveluiden suorittamiseksi puolestamme tai lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi. Palveluntarjoajille annetaan tietoja, joita ne tarvitsevat vain suorittamaan niille osoitettuja tehtäviä, emmekä anna niille lupaa käyttää tai luovuttaa mitään annetuista tiedoista omiin markkinointi- tai muihin tarkoituksiinsa. Jakaamme ja luovutamme tietojasi vain seuraaviin luokkiin kuuluvien palveluntarjoajien kanssa:

  • Pilvipalvelut
  • Viestintä- ja yhteistyöpalvelut
  • Tietoanalyysipalvelut
  • Tietojen tallennuspalvelut
  • Suorituskyvyn seurantapalvelut
  • Tuotesuunnittelu ja suunnittelupalvelut
  • Sosiaaliset verkostot
  • Käyttäjän todentamispalvelut
  • Verkkosivuston hosting-palvelujen tarjoajat

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme ja käytämme henkilökohtaisia tietojasi niin kauan kuin se on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi, niin kauan kuin käyttäjätilisi on aktiivinen, sopimustemme noudattamisen valvomiseksi, riitojen ratkaisemiseksi ja ellei laki edellytä tai salli pidempää säilytysaikaa.

Voimme käyttää henkilötietojesi perusteella saatuja tai niihin sisältyviä koottuja tietoja sen jälkeen, kun olet päivittänyt tai poistanut ne, mutta emme tavalla, josta sinut voitaisiin tunnistaa henkilökohtaisesti. Kun säilytysaika päättyy, henkilötiedot poistetaan. Näin ollen oikeutta tutustua tietoihin, oikeutta tietojen poistamiseen, oikeutta tietojen oikaisemiseen ja oikeutta tietojen siirrettävyyteen ei voida käyttää säilytysajan päättymisen jälkeen.

Evästeet

Verkkosivustomme ja palvelumme käyttävät "evästeitä" auttaakseen sinua henkilökohtaistamaan verkkokokemuksesi. Eväste on tekstitiedosto, jonka verkkosivupalvelin sijoittaa kiintolevyllesi. Evästeitä ei voida käyttää ohjelmien suorittamiseen tai virusten lähettämiseen tietokoneellesi. Evästeet on yksilöity sinulle, ja niitä voi lukea vain evästeen sinulle lähettänyt verkkopalvelin.

Saatamme käyttää evästeitä tietojen keräämiseen, tallentamiseen ja seurantaan turvallisuutta ja personointia varten sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Huomaa, että sinulla on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä evästeet. Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti oletusarvoisesti, mutta voit halutessasi muuttaa selaimesi asetuksia evästeiden hylkäämiseksi.

Tietoanalytiikka

Verkkosivustomme ja palvelumme voivat käyttää kolmannen osapuolen analytiikkatyökaluja, jotka käyttävät evästeitä, verkkomajakoita tai muita vastaavia tiedonkeruutekniikoita tavanomaisten internetin toiminta- ja käyttötietojen keräämiseen. Kerättyjä tietoja käytetään tilastoraporttien laatimiseen Käyttäjien toiminnasta, kuten kuinka usein Käyttäjät vierailevat Verkkosivustollamme ja Palveluissamme, millä sivuilla he vierailevat ja kuinka kauan jne. Käytämme näistä analytiikkatyökaluista saatuja tietoja verkkosivustomme ja palveluidemme suorituskyvyn seurantaan ja parantamiseen. Emme käytä kolmannen osapuolen analytiikkatyökaluja Käyttäjiemme henkilökohtaisesti tunnistettavien tietojen seuraamiseen tai keräämiseen, emmekä yhdistä tilastoraporteista kerättyjä tietoja yksittäisiin Käyttäjiin.

Tietoanalytiikka

Verkkosivustomme ja palvelumme voivat käyttää kolmannen osapuolen analytiikkatyökaluja, jotka käyttävät evästeitä, verkkomajakoita tai muita vastaavia tiedonkeruutekniikoita tavanomaisten internetin toiminta- ja käyttötietojen keräämiseen. Kerättyjä tietoja käytetään tilastoraporttien laatimiseen Käyttäjien toiminnasta, kuten kuinka usein Käyttäjät vierailevat Verkkosivustollamme ja Palveluissamme, millä sivuilla he vierailevat ja kuinka kauan jne. Käytämme näistä analytiikkatyökaluista saatuja tietoja verkkosivustomme ja palveluidemme suorituskyvyn seurantaan ja parantamiseen. Emme käytä kolmannen osapuolen analytiikkatyökaluja Käyttäjiemme henkilökohtaisesti tunnistettavien tietojen seuraamiseen tai keräämiseen, emmekä yhdistä tilastoraporteista kerättyjä tietoja yksittäisiin Käyttäjiin.

Älä seuraa signaaleja

Joissakin selaimissa on Do Not Track -toiminto, joka ilmoittaa vierailemillesi verkkosivustoille, että et halua, että verkkotoimintaasi seurataan. Seuranta ei ole sama asia kuin tietojen käyttäminen tai kerääminen verkkosivuston yhteydessä. Näissä tarkoituksissa seurannalla tarkoitetaan henkilökohtaisesti tunnistettavien tietojen keräämistä kuluttajilta, jotka käyttävät verkkosivustoa tai verkkopalvelua tai vierailevat sillä, kun he liikkuvat eri verkkosivustoilla ajan mittaan. Verkkosivusto ja palvelut eivät seuraa kävijöitään ajallisesti ja kolmansien osapuolten verkkosivustojen välillä. Jotkin kolmannen osapuolen verkkosivustot saattavat kuitenkin seurata selaamistoimintojasi, kun ne tarjoavat sinulle sisältöä, minkä ansiosta ne voivat räätälöidä sinulle tarjoamansa sisällön.

Sosiaalisen median ominaisuudet

Verkkosivustomme ja palvelumme voivat sisältää sosiaalisen median ominaisuuksia, kuten Facebook- ja Twitter-painikkeita, Jaa tämä -painikkeita jne. (yhdessä "sosiaalisen median ominaisuudet"). Nämä sosiaalisen median ominaisuudet voivat kerätä IP-osoitteesi ja sen, millä sivulla vierailet verkkosivustollamme ja palveluissamme, ja ne voivat asettaa evästeen, jotta sosiaalisen median ominaisuudet toimisivat oikein. Sosiaalisen median ominaisuuksia isännöivät joko niiden palveluntarjoajat tai suoraan verkkosivustollamme ja palveluissamme. Vuorovaikutuksesi näiden sosiaalisen median ominaisuuksien kanssa määräytyy niiden tarjoajien tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

Sähköpostimarkkinointi

Tarjoamme sähköisiä uutiskirjeitä, jotka voit tilata vapaaehtoisesti milloin tahansa. Olemme sitoutuneet pitämään sähköpostiosoitteesi luottamuksellisena, emmekä luovuta sähköpostiosoitettasi kolmansille osapuolille muuten kuin tietojen käyttöä ja käsittelyä koskevassa osiossa sallitulla tavalla tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajan käyttämiseksi tällaisten sähköpostien lähettämiseen. Säilytämme sähköpostitse lähetetyt tiedot sovellettavien lakien ja määräysten mukaisesti.

CAN-SPAM-lain mukaisesti kaikissa lähettämissämme sähköpostiviesteissä ilmoitetaan selvästi, keneltä sähköposti on peräisin, ja annetaan selkeät tiedot siitä, miten lähettäjään voi ottaa yhteyttä. Voit halutessasi lopettaa uutiskirjeemme tai markkinointisähköpostimme vastaanottamisen noudattamalla näissä sähköposteissa olevia tilauksen peruutusohjeita tai ottamalla meihin yhteyttä. Saat kuitenkin jatkossakin keskeisiä transaktiosähköpostiviestejä.

Linkit muihin resursseihin

Verkkosivusto ja palvelut sisältävät linkkejä muihin resursseihin, jotka eivät ole meidän omistuksessamme tai hallinnassamme. Huomaa, että emme ole vastuussa tällaisten muiden resurssien tai kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöistä. Kehotamme sinua olemaan tietoinen, kun poistut verkkosivustolta ja palveluista, ja lukemaan jokaisen sellaisen resurssin tietosuojaselosteet, joka saattaa kerätä henkilökohtaisia tietoja.

Tietoturva

Suojaamme antamasi tiedot tietokonepalvelimilla valvotussa, turvallisessa ympäristössä, joka on suojattu luvattomalta käytöltä, käytöltä tai paljastamiselta. Ylläpidämme kohtuullisia hallinnollisia, teknisiä ja fyysisiä suojatoimia, joilla pyrimme suojaamaan hallinnassamme ja säilytyksessämme olevia henkilökohtaisia tietoja luvattomalta pääsyltä, käytöltä, muuttamiselta ja luovuttamiselta. Mitään tiedonsiirtoa Internetin tai langattoman verkon kautta ei kuitenkaan voida taata.

Vaikka pyrimme suojelemaan henkilökohtaisia tietojasi, myönnät, että (i) Internetissä on turvallisuus- ja yksityisyysrajoituksia, joihin emme voi vaikuttaa; (ii) sinun ja verkkosivuston ja palveluiden välillä vaihdettujen tietojen turvallisuutta, eheyttä ja yksityisyyttä ei voida taata; ja (iii) kolmannet osapuolet voivat parhaista pyrkimyksistämme huolimatta nähdä tai muuttaa tällaisia tietoja tai muuttaa niitä kuljetuksen aikana.

Koska henkilökohtaisten tietojen turvallisuus riippuu osittain sen laitteen turvallisuudesta, jota käytät yhteydenpitoon kanssamme, ja tietoturvasta, jota käytät tunnistetietojen suojaamiseen, toteuta asianmukaiset toimenpiteet näiden tietojen suojaamiseksi.

Tietomurto

Jos saamme tietää, että verkkosivuston ja palveluiden turvallisuus on vaarantunut tai että käyttäjien henkilötietoja on luovutettu ulkopuolisille kolmansille osapuolille ulkoisen toiminnan seurauksena, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tietoturvahyökkäykset tai petokset, pidätämme oikeuden ryhtyä kohtuullisesti asianmukaisiin toimenpiteisiin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tutkinta ja raportointi sekä ilmoittaminen lainvalvontaviranomaisille ja yhteistyö lainvalvontaviranomaisten kanssa. Tietomurron sattuessa pyrimme kohtuullisin toimin ilmoittamaan siitä asianomaisille henkilöille, jos uskomme, että käyttäjälle aiheutuu kohtuullinen vaara vahingosta tietoturvaloukkauksen seurauksena, tai jos laki muutoin edellyttää ilmoituksen tekemistä. Tällöin lähetämme sinulle sähköpostia.

Tämän politiikan hyväksyminen

Vahvistat lukeneesi tämän käytännön ja hyväksyväsi kaikki sen ehdot. Käyttämällä verkkosivustoa ja palveluita ja lähettämällä tietosi hyväksyt, että tämä käytäntö sitoo sinua. Jos et suostu noudattamaan tämän käytännön ehtoja, sinulla ei ole oikeutta käyttää verkkosivustoa ja palveluja. Tämä tietosuojakäytäntö on luotu seuraavien tahojen avustuksella VerkkosivustoPolicies.

Muutokset ja tarkistukset

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä käytäntöä tai sen verkkosivustoon ja palveluihin liittyviä ehtoja milloin tahansa harkintamme mukaan. Kun teemme niin, päivitämme päivitetyn päivämäärän tämän sivun alareunassa. Voimme myös harkintamme mukaan antaa sinulle ilmoituksen muilla tavoin, kuten antamiesi yhteystietojen kautta.

Tämän käytännön päivitetty versio tulee voimaan välittömästi tarkistetun käytännön julkaisemisen jälkeen, ellei toisin mainita. Verkkosivuston ja palveluiden jatkuva käyttö tarkistetun käytännön voimaantulopäivän (tai muun tuolloin määritellyn toimen) jälkeen merkitsee suostumustasi näihin muutoksiin. Emme kuitenkaan ilman suostumustasi käytä henkilötietojasi tavalla, joka poikkeaa olennaisesti siitä, mitä ilmoitettiin henkilötietojesi keräämisen yhteydessä.

Yhteydenotto meihin

Jos sinulla on kysymyksiä, huolenaiheita tai valituksia tästä käytännöstä, hallussamme olevista tiedoistasi tai jos haluat käyttää oikeuksiasi, kehotamme sinua ottamaan meihin yhteyttä alla olevilla yhteystiedoilla:

https://www.comparebuzz.net/contact/
[email protected]

Pyrimme ratkaisemaan valitukset ja riidat ja pyrimme kaikin kohtuullisin keinoin kunnioittamaan haluasi käyttää oikeuksiasi mahdollisimman nopeasti ja joka tapauksessa sovellettavien tietosuojalakien mukaisten aikarajojen puitteissa.

Tämä asiakirja on päivitetty viimeksi 16. elokuuta 2022.

Made with WebsitePolicies

Kaikki oikeudet pidätetään © 2022. 18+ Säännöt ja ehdot pätevät. begambleaware.org
fiFinnish